Käykää ihmeessä katselemassa, mitä ihanuuksia Balleristigalleristille on lähetetty. Oih ja voih, pitänee itsekin neuloa vielä muutamat. Kiitos kaikille kuvansa luovuttaneille!

Look! What a lovely parade of En Pointe -slippers are in my En Pointe Gallery! Thanks for everyone who has sent me photos!

Vannoin muutama vuosi sitten, että pitsit eivät ole minua varten. Mutta mitä ihmettä. Joku hulluus on iskenyt minuun ja olen tullut siihen tulokseen, että vaikka pitsit eivät ole minua varten, se saattavat olla jotakuta ystävääni varten ja siksi niitä kannattaisi opetella neulomaan. Lahjaksi.

I said here couple of years ago, that lace is not for me. But now I think that if it is not for me, it coul´d be for some of my friends, that´s why I shoul´d learn to knit lace. For gifts.

Ihanainen Agenttini Amerikanmaalla sai taannoin ujon avunpyynnön, kun KnitPicksillä oli ale. Sieltä rantautui viime viikolla kelpo kasa lankaa pikkurahalla (KIITOS!). Ja mitä! Pitsiohukaisia!
Ensimmäinen merinovilla, Shadow (väri Wineyard) näyttää ihan Vonkalesisaren väriltä, joten jos ennen joulua ehdin ehdin ja niin edespäin...

My Lovely Yarn Agent in US helped me to get some yarn from KnitPicks. And what!? Only laceweight! This first merino (Shadow #Wineyard) looks like my Vonkalesisters shade. So if I had time before Christmas etc etc...

1091766.jpg

Ja toinen on ihan tytärlapsen värikartalta. Silkkiä ja alpakkaa, nimenä Shimmer ja väri on Deep Woods. Tätä voisi neuloa sitten vaikka kaksinkertaisena.

And this is just suitable for BlogKid. Silk and Alpaca, called Shimmer and color is Deep Woods. I might knit this double.

1091767.jpg