Viime päivinä olen puurtanut tulevan levyn parissa. Se lähtee ensi viikolla painoon ja levynjulkkarit lauletaan 13.4. Espoon Tuomiokirkossa. Tänään pitkästä aikaa voin rinta rottingilla todeta rakastavani työtäni.

My next album will be send to press next week and it will be published 13.4. Today I love my work again.

* * * * *

Olen ollut tietenkin myös lankametsällä. Lataan kohta puotiin kymmenen (!) vyyhtiä todellista ihmettä; kotimaista, ohutta, yksisäikeistä, tuoksuvaa, rasvaista ja pehmeää mohairsekoitelankaa. Koska sitä on vain kilo, nopeat syövät.

I have been yarnhunting. I found some Finnish mohair/wool yarn. I just love it, but I have only 10 skeins. For quick ones.

 

* * * * *

Jällen yksi aivoton seminaarineule valmistui aasisalkustani. Eilen seminaarissa.

 

New brainless seminaire knit. Finished yesterday in seminaire. I relly love this shade Noro Silk Garden lite, but that tomato red is ugly. I really don´t like it. But that´s the nature of Noros dyeings.

Noroa, Silk Garden liteä. Jotenkin tuo tomaatinpunainen on tässä kerrassaan karmaiseva. Tomaatinpunainen ei muutenkaan ole lempivärejä ja nyt se pilaa muuten niin hyvät Norot. Mutta sehän on Noron luonne. Voin kietoa tytärlapsen tähän kaupunkireissuille.