Koko viikonlopun kehräilin, kun Blogilapsen silmä vältti. Hän se nimittäin on erityisen innokas auttamaan nimenomaan kehräämisessä - onhan se pyörivä rukki niin kertakaikkisen kiehtova, minustakin!

Sain kehrätyksi toisen perjantaina värjäämistäni merinovillapätkistä, enkä voi peitellä tyytyväisyyttäni sekä värjäyksen että ketruksen suhteen:

BlogKid is absolutely fascinated in helping mom in spinning. I understand, even I concider rotating spinning wheel very interesting... Whole weekend, while BlogKid didn´d see I spun. And now I can´t be more proud: this merino I dyed friday and here it is:

873324.jpg

873323.jpg

Sitten. Uusi taitaja on syntynyt.

Kaikki ne, jotka eivät halua nähdä ylpeiden vanhempien typerä hymy naamallaan esittelemiä lastensa tuherruksia, sulkekoon selaimensa... NYT.

Blogilaps istui lankalaatikkoni päällä eilispäivänä ja piirteli kaikenlaista, totesi aina että nyt tulee mummi, nyt tulee pappa ja niin edelleen. Olin iloinen, että viihtyi. Mutta tähän asti piirrokset ovat olleet mitä nyt yleensä 2v 1kk piirtää: tuherrusta ja pisteitä. Eilen suuni loksahti maahan saakka, kun näin kuvat, jälkikäteen näin ne lankalaatikon päällä. Laitan tähän esimerkin, kuvassa on Blogilapsen rakas Eero-kummi:

BlogKid is by the way a great artist. Usually she has been drawing same as all 2 yrs 1 mths tend to draw, points and draws. But yesterday she did suddenly something else: pictures of people she know. I didn´s pay too much attention and later I found them. For example, this is her godfather Eero:

871831.jpg