Kolmannet Fitzit. Aika aivotonta, mutta kivaa, koska malli on oma ja onnistunut. Tällä kertaa kuvattuina hämärässä makkarissa, omissa koivissa. Ja joo, meillä on päiväpeittokäytössä tuollainen vanhanaikainen kullanvärinen peitto, joka on minusta aivan ihana. Ja kierrätetty jostain Ladakuskin mummoloista. Tapetti on ihan vaan Tapettitalosta. Olen nimittäin viettänyt iltaa enepi kattoon syleskellen.

It's a pair of Fitz's again. Of Handmaiden Casbah again. Good heavens, I like that yarn! It was specially hard to photograph tonight in our dark bedroom.

2050487.jpg

2050470.jpg

2050468.jpg

2050829.jpg

Fitzit ovat siis Handmaiden Casbahista taasen ja lanka toimii kuin tauti. Haluan lisää!

* * * * *

Minä en ole mitenkään kovinkaan tunnettu courmet-osastolla - Ladakuski enempi on - mutta vaikka itse sanonkin, paistaa se päivä ruiskukasaankin, aina silloin tällöin. Tänään paistoi: onnistuin isänpäiväkakun marengissa ihan loistavasti. Vaikka joku voisi sanoa, että eihän marenkia voi pilata niin kyllä kuulkaa voi.

I'm really not famous of my cookings, but sometimes I succeed. Today I did. Fathers Days cake was really tasty and had good looks and texture. Once in the lifetime.

Se lifestylestä (*piip*) tällä erää.

2050466.jpg

2050464.jpg