Kaunista ystävänpäivää kaikille!
Happy Valentines day for everyone!

Tänään on kumallinen päivä: meiltä pääsee netissä vain kotimaisille palvelimille. Kaikki ulkomailla majaileva - niin flickerit kuin googletkin - on poistuneet ulottuviltani. Ihan kuin Kiinassa! Höh. Siksi en myöskään linkkaa tänään mihinkään.

Our network is somehow selecting me where to nesurf today: only Finnish pages are working, alla foreign are forbidden. Don´t know why, but I feel like living in China!

Eilinen kisa on täten päättynyt.
Koska täysin oikeaa vastausta ei saatu, sitä ainoastaan tavallaan sivuuttiin, palkitsen kaikkein kummallisimman vastauksen ja se oli eittämättä Outi Uun. Täältä saat jotain pientä, mitätöntä ja tarpeetonta.

Ja niin, mikä se oikea vastaus sitten on?

Yesterdays competition has ended. The right answer is: is has been knitted of Wollmeises samples. They are lovely!

Baretti on neulottu Wollmeisen näytenöttösistä. Nekin ovat ihania.

1292089.jpg

Lisää inspiraatiota olen vastaanottanut eilen Titityyn kaupasta, vähäsen ShiBuin syötävää sukkalankaa. Aikeena oli neuloa Blogilapselle (2.5 vee) lapaset, enkä ollut varma kumpi olisi kivempi, niin tilasin molemmat. Arvatkaa kumman tytärlapsi valitsi? Tietenkin tuon wasabinvihreän. On se niin mun laps!

This is more inspiration. I received some ShiBui Sock Yarn and I was about to knit BlogKid (2.5 yrs) mittens, but wasn´t sure which woul´d be better. I let her choose herself: she took the wasabi green! She´s sooo my girl!

1292033.jpg

Ja koska lankalinjalla ollaan tänäänkin, laitan vielä kuvan yhdestä kaunokaisesta. Se tulee kauppaan, kunhan yhteydet tästä korjaantuvat.

Because I´m talking about yarn again, here´s one more pic. It will be in my shop, when connections get better.

1292036.jpg