1766038.jpg

Yllä näette kauniin yläselkäni tämänpäiväisen ulkoilun jälkeen. Minun, joka olen eri tarkka herkästä, valkoisesta punatukan hipiästäni. Enhän mä edes ollut auringossa koko päivänä!
(Huom. synttärijuhliin tulijat, sisällä kukaan ei ole siivonnut, kun ulkona on niin paljon siistimpää. Toivottavasti huomenna ei sada.)

That´s my not-so-beautiful neck after todays outdoor living. Yes, it´s mine, and usually I keep my skin well protected, because I have slightly red head - so I burn immediately. But I was not spending time in sunshine at all!

Mutta neuleista vähän myös. Minulle kerääntyy värjäyshommissa uskomattomia määriä ihan lyhyitä ja vähän pidempiä, ehkä puolimetrisiä langanpätkiä. Olen pähkäillyt kovasti, mitä niistä voisi tehdä. Ja nyt mulla on välähtänyt: ne voi neuloa! Kolmio on yllättävän kaunis, siinä on pätkiä ja muutamaa ihan koko vyyhtinä itselläni pitämääni värjäystä, merinoa. Mutta sitä en vielä tiedä, mitä näistä tulee! Vaan ainahan mä jotain keksin.

In my dyeing operations I get lots of leftover bits of yarn. I have 10-50 centimeter bits and some whole skeins and I have been thinking what to knit of them. Now I have started with small triangles, just for fun. And I have to decide now what to do of these! But I will figure out something...

1766039.jpg