Tänään kirjoitukseni sisältö on melkolailla eilisenkaltainen. Kuvia.

Toisaalta muistutan ensisijassa, että suljen tänään totisen sukkalankaklubin ja huivilankaklubin ilmoittautumisen. Voin paljastaa, että eilen saapui yhden paketin langat molempiin klubeihin - erityisyyksiä, joita ei muuten kaupassani nähdä, ainakaan ihan heti. Eikä ihan mitä tahansa lankoja. - - -

Today I have pics. And I also remind everyone my Sock Yarn and Lace Yarn Club are going to close this evening.

* * * * *

Koska neulon tosi innokkasti yhtä (aah, ihanasta langasta) neuletta, jota en voi sattuneesta syystä paljastaa, kerron mitä mulla on rukilla. Koska kehrääminen on viime aikoina ollut jotenkin tosi in. Tämä on alpakkaa, jota värjäsin edelliseen kuituklubiin. Tällä kertaa sitä vaaleanpuna-autereista.

Because I'm knitting a jacket of one lovely yarn and I can not show it to you (shh..), I show you something on my bobbin. It is homedyed alpaca again, from my previous Fiber Club Package. I really love spinning alpaca. It is so different and little challenging.

Alpakan kehrääminen on vähän haastavampaa kuin villan. Se on karvaista, kuten kuvasta näkyy, ja oikukasta kuin mummin tukka. Aina sojottamassa jonnekin suuntaan. Mutta se on myös yhtä pehmeää ja siloista. Ihme tavaraa (se mummin tukka)!

* * * * *

Ei kai päivä olisi enää mitään ilman pientä lankapäivitystä puotiin. Sinne on menossa muutamia toivottuja HanDuoja ja lisäksi ruohon viherrystä odotellessa Grass. Kuvassa on uusinta uutta, 100% kashmiria, huivivahvuutta. 120 gramman vyyhdeillä ja tositosi pehmeää.

And this is these are evenings shop update yarns:

HanDuojen nimi on (Nousee ukkospilvi, ukkospilvi) Istun keinussa ja annan puhaltaa. Yhden suosikkilyyrikkoni mukaan.