Sainpas vielä jotain pientä valmista ennen matkaa. Lapsonen oli selkeästi jo vailla kevyempää pipoa, eihän nyt vielä voi ilmankaan hiippailla - kevätilman petollisuus, tiedättehän - mutta talvivarusteet ovat jo vähän liikaa.

I got something ready before my trip. Kid´s winteraccessories are already too heavy, but she can´t be without yet. This is made of Sublime Extra Fine Merino DK. I really don´t care much of pink, neither she does. She didn´t want to have a pair of mittens of this shade, she wants them in green!

Kesävoi Sublimen Extra Fine Merino DK:sta. Makeat vaaleanpunaiset eivät ole suosikkiväreäni, eikä tytärlapsikaan enää halunnut lapasia samasta väristä. Vihreät kuulemma pitäisi olla. Mutta silti olen pontevasti sitä mieltä, että vaaleanpunainen on erilaisissa yhdistelmissä aika herkku. Makea herkku.

1240592864_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä on sisällyksenä myös lifestyleä. Tulin nimittäin pari päivää sitten kotio sohva kainalossa. Se on aito Askon vuodesohva suoraan 70-luvulta ja se on seissyt liki käyttämättömänä jossain kulosaarelaiskodissa. Vähän se lemahtaa tuoksupusseilta, mutta muuten on ihan priima.

I bought a lovely vintage sofa from 70´s. We have no room for it, but I just loved it. It was still in the storage of an antique shop. I can not understand why I was taken there anyway, but I couldn´t resist it. I will have more photos of it while we find a proper place for it... now it stands in the middle of our hall.

Ei meillä ole yhtään tilaa sohvalle, mutta kun oli niin hieno. Lisäksi sain halvalla; tämä seisoi vielä antiikkikaupan varastossa ennen esille panoa ja varastoon minut saatiin jotenkin houkutelluksi. Ladakuskin ilme oli salamavalon räväytyksen arvoinen, kun sanoin ostaneeni sohvan.

1240592854_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Otan siitä vielä parempiakin kuvia, kunhan paikka on oikea eikä se enää seiso keskellä eteistä.

Mutta ensin käyn vehreämmällä saarella.

Before better photos I will visit greener island.