Tässä valmiina minun panokseni T&T:n asunnottomien joulukeräykseen. Nyt riittää kokoa ja näköä!

Tämä duuni on fufo pahimmasta päästä. Sukantekele on lepäillyt vuosia pikkuisessa mansikkasalkussa, enkä vain ollut keksinyt, kenelle sukat ovat. Kuitenkin melkein aina keksin heti, kenelle teen ja mitä - ja motivaatio on valmis. Ja heti kun keksin, että nämä menevät lämmittämään jonkun asunnottoman joulua ja talvea, sain sysäyksen neuloa nämä loppuun.

Enkä olympianeuleellanikin on vielä toivoa?

This is my prticipation fo T&T´s happening for homeless people. Now these are big enough!

This knit has been resting in little strawberrysuitcase for years, because I just have not been thinking anyone while knitting these. Usually I immediately know, what I´m knitting and for whom. And that´s the motivation. When I understood these are for one homeless to warm, I got a reason to finish these.

Maybe my OlympicKnit will have it´s opportunity too...?

241724.jpg

Tietääkö muuten kukaan, mitä on tapahtunut Marnalle Curious Yarnissa? Olen tilannut sieltä 4.9. villaa ja värttinän, maksoin PayPalilla. Sain sieltä 20.9. meiliä, että paketti on lähtenyt. Sen jälkeen olen viikoittain ja päivittäin ollut sinne yhteydessä, mutta en ole saanut vastausta enää yhteenkään meiliin. Soittaisin sinne, jos voisin. Mutta numeroa ei ole. Luottokunta sanoi, että soita pankkiin (maksu meni Visa Electronilla), Nordea sanoi, että soita Postiin. Posti sanoi, että soita lähettäjälle.
Tekisi mieleni ottaa poliisiin yhteyttä, niinkuin pankista ehdotettiin, että rikosilmoitus. Mutta mitä jos Marna vaikka on sairastunut?
Että sellaista.

Does anyone know, what has happened to Marna in Curious Yarns? I´ve orded there wool and drop spindel 4.9. and I payed via PayPal. Septemper 20.th I got mail, that my package had left last week. Since then I have been emailing there every week, and now every day. And every emailaddress. I´ve got no answer. Creditcompany told me to call my bank, my bank told me to call Finnish Post, and post tells me to call sender. I woul´d but there is no number in webpace!
I really woul´d like to contact Finnish Police, which was bankofficers succestion. But what if Marna is sick or something?