Onnellisena ja jännittyneenä.

Uusi Handu (osoitteessa www.handu.fi) on nyt auki. Toivottavasti löydätte paikalle ja kaikki toimii niinkin pitääkin (antakaa armoa ja raportoikaa bugeista ja ongelmista). Hirveä loppurutistus imaisi mehut sekä kauppaloposta että webmasterista.

Avajaisten kunniaksi tänään keskiviikkona kaikesta saa 10% alennusta! Syötä alennusta halutessasi kuponkikoodiksi AUKI, niin ale läjähtää ruutuun. (Koodi kysytään kassalla).

Kaupassa on nyt uutta; kaikenlaista, lankaa ja värjäyksiä. Maksuvälineet toimivat (paitsi Nordean verkkomaksupainikkeet!) ja myös ennakkolaskun saa yhä valita. Palaute on erittäin tervetullutta!

Ihanaa ja jännittävää. Pelkäsin, että kohdunsuu aukenee ennen kauppaa, mutta näin päin parempi. Tervetuloa!

EDIT!! Jos olet käynyt Handussa ennenkin, voi olla että selaimesi vie sinut vanhaan kauppaan! Koeta silloin refreshata ruutu. Itselläni toimi ensin näin!

The new Handu is now open. For now on it will serve also in English and outside Finland! I was worried, if my baby will be born before the shop, but this is better. If you find a bug or anything wierd, please inform us: webmaster@handu.fi

I have today, on Wed, all orders 10% off. You need a coupon code for the reduced price and the code is AUKI (it will be asked at checkout).

Welcome!

1253692759_img-d41d8cd98f00b204e9800998e