Paijailen täällä hienointa lankaa, mitä olen kuunaan käsissäni saanut pitää.

1661428.jpg

Se on silkkaa kasmiria, aivan käsittämättömän pehmeää. Sille häviävät kaikki alpakat ja mohairit, ihan kaikki. Valitettavasti se on myös arvokkainta käsissäni pitämääni lankaa. Tuo pieni nyssäkkä näitä maksoi 200 puntaa ja rapiat! Huh Huh!

I have here the most beautiful (and expensive) yarn I´ve eved seen. It is 100% kashmere and unbelievably lovely, soft and warm. But wait until I have time to dye these! I think they will want first some light and fragile pink shade?

Vaan odottakaahan, kun saan näitä värjätyksi! Jotenkin kuulen näiden huutavan ensiksi hauraanherkkää vaaleanpunaista. Ehkä se on se pehmeys ja suloisuus...?

Ja sitten apinointihommia. Minä, kun muutkin:

And me, as well as others:

1661429.jpg

1661432.jpg

(Minä rrrrrrakastan kirjoneulekaavioita!)

(I just lllllove fairislepatternleaves)

1661441.jpg

1661436.jpg

Nämä kirjat ovat aivan mahtavia. Syy on minusta se, että tällaisia malleja ei eurooppalaisissa eikä amerikkalaisissa lehdissä ole, mutta silti ne ovat tuttuja ja jollain ihmeellisellä tavalla yksinkertaisen tavallisia. Ne ovat ehkä japanilaisessa mittakaavassa eurooppalaisia? Erityisesti minua viehättää tuon viimeisen kirjan kannessa oleva pitkä liivi. Se sai minut mietteliääksi....

I like these books a lot. Simplicity of knits and somehow their familiar style are stunning. Specially that one in the last books cover is one I coul´d wear. These patterns are something you can´t find in European or American books or magazines.

Näillä kuvilla ja näissä tunnelmissa toivotan loistavaa juhannusta kaikille, jotka tänne vielä eksyivät.