Blogilapsen kummitäti poikii esikoispoikasensa päivänä minä hyvänsä. (Sanavalinta tarkoin valittu: minä olen varma, että poika on tulossa. Äitialokas ei itse ole sanonut juuta eikä jaata.) Pitihän se siis alkaa kilkuttelupuuhiin. Debbie Bliss Cotton Angora on aivan uskomattoman pehmeää ja vähän jotenkin jopa nauhamaista, helppoa neulottavaa, jos ei laske lukuun säikeiden hienoista harittamista.

BlogKid´s Godmother will have her first son (I know, it will be a son!) any day now. So I had to start knitting something small and cute. This is of Debbie Bliss Cotton Angora, which is unbelievably soft and easy to knit.

Värit ovat aika sattumanvaraisesti Tule Neulotuksi - kaupan alelaarista, 2 puntaa/kerä. Kaikkia haluamiani värejä ei ollut jäljellä, höh. Nämä siis saapuivat. Ja tähän meni niin vähän lankaa (150 gr), että voisin saapuneista keristä neuloa toisenkin samanmoisen! (Mutta en kumminkaan jaksa).

Colors are chosen quite random from Get Knitted´s bargainbasket, 2 pounds/skein. All colors I wanted were not availabile any more, but these are the ones which arrived. Now I coul´d knit another one, because this took half of the yarn I had, 150 grams together.

543746.jpg

543747.jpg

Lisäksi postilaatikon kolina on ollut suloista. Villasukan blogiarvajaisissa satuin kerrankin voittoon! Paketti saapui tänään: todella kaunista Pirtin kehräämön vihreäsävyistä villaa ja Lett Lopia lapasiin. Kiitos, Villis, tuhannesti! Ja kutsu on yhä voimassa, kunhan vähän järjestellään..

And my mailbox has been full of surprices again. I won in Villasukka´s blog these beautiful greenish Finnish yarn and some Lett Lopi.

543754.jpg

Minulta tilattiin neulottu kissapuku, aikuisen miehen kokoa, samanlainen kuin Katti Matikaisella, jos tunnette. Vähän iso homma... aloitin päästä, jos se nyt riittäisi alkuunsa? Siitä lisää ensi kerralla.

Adult man´s knitted catsuit, same kind of than Katti Matikainen (Cat Matikainen) has. Quite a big challenge, I think... I started of head, maybe it is a good start? I tell later more of this.