Jaa, että kaikki sitten on tehneet jotain parilapasia vai? Höh. Mä ihan tyhmänä luulin keksineeni ihan itse näin mahtavan idean. Tai keksinhän mä, mutta muut oli keksineet sen mua ennen!

Mutta ei se mitään. Näistä tuli niin hienot, että olkoon menneeksi. Pukinkonttiin siis. Toivottavasti ei nyt salaisuus paljastu:

Well... I heared everyone has done this kind of couplemittens. And I was so stupid I thought I invented this myself. Blaah. Or of course I did, but someone did it earlier! But I don´t care, these are so nice. Christmaspresent:

1088763.jpg

1088766.jpg

Ja pieniä, mitättömiä ja turhia palkintoja lähtee. Miehenmuotoinen satunnaislukugeneraattorini arpoi voittajaksi Barbron, jolla oli muutenkin aika hauska vastaus. Ja Tuulian vinkistä sain kuin sainkin tilatuksi (jos ikinä saapuvat) Noron sukkalankaa. Tosin "free worldwide shipping" ei ollut Suomeen, mutta ihan edukas oli silti. Suomihan ei ole sitä laveata maailmaa. Tuulian ei tarvitse osoitetta laittaa (tirsk, siitä myöhemmin), mutta Barbro: osoitteeni on tuossa sivupalkissa. Pieni mitätön lähtee matkaan.