27427.jpg

Miksi valokuvaaminen talvella, sisällä, on miltei mahdotonta? Vaikka tunnen ihan hyvin valotusaikojen ja -aukkojen sekä salamavalojen perusproblematiikkaa, tämä yllättää minut aina! Jos saankin kunnollisesti valotetun kuvan aikaiseksi, sen värit ovat jotain aivan muuta kuin luonnossa. Se taitaa olla tämän valottoman vuodenaikamme vitsaus. Tai sitten tunnen valokuvausniksejä ajalta ennen digikameroita.


Why photographing at wintertime, inside house, is almost impossible? 
Actually, I know quite well how to use cameras and how to change things which makes the lighting in the photo, I can't manage to take a good photo! I believe, the problem is this dark season of ours. Or maybe I know lightingtips fron the era before digicameras...

(Huonoon) kuvaan pyrkivät ja pääsivät tällä kertaa käsivarsikkaat, joiden väri on lähellä sitä väriä, joka on mielestäni kaunein maailmassa: tuleentuneen viljan kullanpuna. Lanka on eestiläistä hyvin epätasaista villalankaa, joten möykkyisyys näkyy myös lopputuloksessa. Mutta ei se tahtia haittaa.


In this (bad) photo are handwarmers, which are quite near the most beautiful color I know: sunburned wheat. The yarn is estonian wool, not so smooth and nice.
My next posting  will be adventures of my mitten-change-mittens, let they be secret until then.

Seuraavassa postauksessa seikkailevat lapasvaihtolapaseni. Pysykööt salaisuutena siihen saakka.