Meillä on rempattu, siivottu, raivattu, kokkailtu, syöty, nautittu ja vieraat vierastettu ja kotimatkalle evästetty.  Meinasi mennä vähän tiukille sekä hermo että ehtiminen.

Mutta nyt saa sitten lötkötellä ja neuloa siistissä ja kauniissa kodissa, rauhassa, ruokapatojen välittömässä läheisyydessä.

We have been renovateing, cleaning, cooking, eating, enjoying, and been with quests. We almost did not have enough time and nerves, but we did it! And now we just can read and knit and be together, near by the fridge...

Valmistuneiden pinossa ovat Paulalle lähtevät En Pointet. Koska toiveissa olivat kimalteettomat ja härpäkkeettömät, näin lennähti vain muutama riiskomppa. Ja piti ehtiä jouluksi, mutta talon ainoa virkkuukoukku pötkötti aattoon saakka patjan alla, josta siis silloin löytyi. Paula muuten, jos ovat liian suuret tai löppänät, voit vielä heittää ne koneeseen 40 asteen pesuun.

One pair of Insect En Pointes got finished for Paula. Because she did not want to have glitter, I chose these, which she can also cut off if needed. They were about to get for Christmas, but my only chrochet hook was under my bed until yesterday...

1156462.jpg

1156461.jpg

Sitten blogini lifestyle-osioon. (Toivottavasti kaikki ovat tajunneet, että tämä on ihan täys vitsi. Tämä meikäläisen lifestyle.)
Ystävien kanssa nautittiin itsetehdyistä gnoccheista ja niiden pyörittelystä lauantaina. Ja vitsi olivatkin taas herkullisia kotitekoisen peston, paahdettuiden pinjansiementen ja kunnon parmesaanin kera!

Next my blogs lifestyle-part. (I hope everyone understands that this is a joke... my own lifestyle is nothing but a joke!)
We had some friends on saturday and we did some homemade gnocchis. Ad good heavens they were good with homemade pesto and pine kernels and real parmesan!

1156463.jpg