EDITTIÄ LOPUSSA

Mun oli ihan pakko sitten neuloa toiset Fitzeiksi nimittämäni sukat, tällä kertaa itselleni. Olen jotenkin nähnyt itseni töpsöttelemässä viileinä talviaamuina - puoliunessa - paksuissa valkoisissa villasukissa kahvikoneelle. Noh, ehkä tämä Smart ei ollut näihin sukkiin paras valinta. Tai sitten en vain tule Smartin kanssa toimeen. Tämä oli ensimmäinen kokeiluni tätä lankaa. Ja luultavasti viimeinen, sen verran epätasainen jälki siihen itseltäni neuloontui.

I have knitted another pair of Fitz-socks I introduced in last post. I have been wanting a pair of white thick socks for cold winter mornings' coffeemaking. Yarn is Smart and I think this was the first and last time I tried this yarn. It was not very suitable for me. So I started immediately third pair of Casbah.

2032628.jpg

2032626.jpg

2032624.jpg

Niin, aloitinkin sitten heti uudet Casbahista.

Mun on tunnustettava, että olen vähän hämmentynyt, sillä melkein aina esitellessäni täällä neuleita, saan kuulla kommenttiloorassa ihmisten ilahtuneen, kun edes joskus on jotain neuleitakin. Mun pitää sanoa tämä nyt kovaan ääneen: mullahan on täällä neuleita ihan entiseen tahtiin. Vain välissä on lankakuvia! Ennen päivitin blogia vain silloin, kun neuleita valmistui, nykyään päivitän joka toinen päivä, jopa päivittäin! (Päivitän päivittäin, heh). Galleriassa voi sitten nähdä pelkkiä valmistuneita neuleita, jos lankakuvia ei jaksa selata alas päin. Mur.

* * * *

Ja sitten messuille. Olin viikonloppuna jeesaamassa Titityyn ständillä Lahden Kätevä-messuilla. Tosin en ole ihan varma, paljonko seisoskelustani oli apua, mutta kivaa oli! Kiitos kaikille osapuolille! Ja juu, täytin sitten messubudjettini ihan "oman ständin" tarjonnasta: ShiBui Sockia, Arwetta-nimistä vahvistettua merinoa, O´woolin luomumerinoa ja Luccan merinoa. Ja viimeiset Casbahit. Nami.

I was helping in Lahti Handicraft Fair yesterday, in Titityy's stand. I´m not sure if I was any help, but I had fun and I love her yarn! I bought some for myself too: ShiBui Sock, Arwetta sock yarn, O´wool organic merino and Lucca´s merino. I also got two last skeins on Casbah. Yammy! I visited there on friday with BlogKid and she got her own pair of childrens needles and own yarn, Araucania Ranco. It had to be red this time!

2032623.jpg

2032621.jpg

Perjantaina kävin Blogineidon kanssa pyörähtämässä messuhallissa ja tytär sai valita itselleen omat ihanat lastenpuikot ja oman langan. Hän halusi ehdottomasti punaista ja sitäpä hän sai: tomaatinpunaista Araucania Rancoa ja punapäiset puikot. Panin nuo vielä hetkeksi talteen, ehkä en ala kolmevuotiasta opettaa neulomaan, oli hän kuinka näppärä ja innostunut hyvänsä...

2032618.jpg

Kauppaankin pompahtaa uusia lankoja ihan pian tämän tyhjennyskuurin jäljiltä. Malttakaa vielä hetki.

* * * * *
EDIT:

Nyt se hetki on kulunut. Kaupassa on syksyn harmaisiin helää uutuusväriä Helise heliä metsä. Mukana on paljon lankaplaatuja, myös alimman kuvan loistavaa ja sileää silkki/merinohuivilankaa. Se on ihanuus ja uutuus ja luultavasti saan sitä vain rajoitetun ajan, joten halukkaat: olkaa nopeat.

2033703.jpg

2033699.jpg