Kapo kalhujen tekijä lähtee nyt puotiin.

These are going to be in my shop. There under (texts in Finnish only) I answer some questions. I didn´t translate it, sorry, because I thought no one outside Finland is interested in hearing it. But if one asks, I will translate it too.

1895327.jpg

1895326.jpg

* * * *

Sitten pari vastausta muutamaan mulle esitettyyn kysymykseen.

Ensinnäkin, kieli poskessa esitettyyn kysymykseen "mistä saa noin suloisia lapsia" vastaan yhtä kieli poskessa, että teidän on ehkä otettava mun mies, jos samanhenkisiä tenavia olis mieli. Toisaalta luulen, että teidän olis otettava ehkä ennemminkin mun anoppi... (lapsukainen kun muistuttaa ulkonäöltään ja moottoriturpaominaisuuksiltaan häntä melkoisesti.)

Multa on myös kyselty neuleohjeita. Nyt voin ilokseni sanoa, että niitä on tulossa! Mutta en osaa sanoa missä ja milloin, mutta tekeillä on. Oikeastaan voisinkin pyytää halukkaita koeneulojia ilmoittautumaan mulle sähköpostitse (löytyy sivupalkista).

Ja kolmas ihmettelyn aihe on viime aikoina ollut se, mitä ihmettä teen oikeina töinäni, kun siitä välillä jotain mutisen täällä. Oikeasti teen taiteellista tohtorintutkintoa Sibelius-Akatemialla ja siitäpä puheenollen haastankin kaikki tulemaan Ilona Korhonen ensemblen (kuvassa) konserttiin Tarkka pää, tania mieli Temppeliaukion kirkkoon tiistaina 23.9. klo 19 tai vähintäänkin kuuntelemaan konsertin Radio Yle 1:ltä seuraavana iltana, klo 19.03 alkavassa lähetyksessä. Konsertti on kolmas tutkintooni kuuluva konsertti ja kaksi vähintäänkin yhtä mehevää sävellystä ja esitystä olisi vielä puristettava ennenkuin tohtorispolskaa tanssitaan (ehkä noin kolmen vuoden päästä).

kuoro1.jpg

Kysykää lisää, vastailen jos uskallan ja osaan.