Ihanainen Sylvi on valmis! Kiitos, Tikru, aivan erinomaisesta ohjeesta ja Sylvihän on kertakaikkiaan - yhdellä sanalla sanottuna - upea!

Kuvissa mallihenkilö on itseäni soukempi, joten neule istuu hienosti, vaikka onkin pääasiassa liian suuri. Kuvissa Sylvin alle on puettu normaalit pakkasvaatteet, siitä voinee päätellä tätä kokoasian todenperäisyyttä. Itse kun olen pönäkämpi, näytän Sylvissä lähinnä kirkonkellolta. Mutta upea se on silti!

I finished Sylvi this morning! I have here some photos of it and as you can see, it is quite large. The model is thinner than me and she´s wearing the basic winter clothes under. But anyway, Sylvi is lovely, gorgeus and well written pattern. Thank you, Tikru! I made one own modification, I used hooks instead of buttons. Because I really llllove hooks. And I had some at home.

2203416.jpg

2203413.jpg

2203421.jpg

Tein virheitä ja niitä löytyy takista varmasti. Mutta mitäs pienistä, kun kokonaisuus toimii! Omapäisyyttäni laitoin takkiin nappien sijasta hakaset, kun sopivia sellaisia oli tarjolla. Ja minä kun niin rrrrakastan hakasia!

2203428.jpg

Lankahan on itse värjäämääni Pirtin kehräämön karstalankaa, toimii tässä neuleessa ihan hienosti, jos ei laske mukaan sitä ongelmaa, että lanka on tosi raskasta ja se vetää helposti erityisesti takakappaletta pidemmäksi, se kun on melko raskas kukkineen päivineen. Mutta mitäs pienistä taas. Takakappale on niin hieno, että sitä saakin olla pidemmälti. Ha!


2203424.jpg

Sainpas valmiiksi!