Ilun Handu Duunaa täyttää ihan pian viisi vuotta. Viisi vuotta! En olisi uskonut!

Blogin alku oli tunnustelevaa ja haparoivaa, silloin ei juuri esikuvia bloggaamiselle vielä ollut. Nykyiseen moodiin täällä on ollut aika pitkä matka. Ja esikuvia on vaikka kuinka.

Olen halunnut pitää blogia muistikirjaksi itselleni, mutta koska täällä tuntuu käyvän paljon teitä kylästelijöitä, ajattelen nykyään teitäkin. Ja kiitokseni kajahtaa teille jok'ikisestä kommentista, vaikka en aina ehdikään erikseen kiittää. Ei tätä ehkä näin ahkerasti tulisi päivitetyksi ilman teitä.

Yritän pitää blogini omana hyvänmielen nurkkanani; joskus on ollut vaikeaa jättää paha mieli tai ketutus blogin ulkopuolelle. Ehkä se sitten kuitenkin on luettavissa rivieni välistä, niinkuin moni muukin asia. Minua voinee lukea kuin avointa kirjaa.

Viiden vuoden aikana täällä on

* tehty kaksi ihanaa tytärlasta - suurin saavutukseni elämässä
* tehty melkein valmis tohtorintutkinto ja paljon (hyvää) musiikkia muissa yhteyksissä
* neulottu, kudottu, ommeltu, ommeltu ryijyä, kehrätty ja värjätty enemmän kuin laki sallii
* kirjoitettu Jennin kanssa neulekirja. Gummerukselle. Julkaistaan muuten elokuussa!
* perustettu Handu, oma verkkokauppani, joka alkoi huvittelusta ja on päätymässä oikeaksi kaupaksi. Perustettu luonnollisestikin myös yritys.
* eletty ja oltu teemalla asialliset hommat hoidellaan, muuten ollaan kuin ellun kanat.

Ihan ookoo.

Koska on tapana pitää arvonta, pidän sen nyt. Jotka vaivautuvat kehum... eiku arvioimaan blogiani kommenttiloorassa, osallistuvat ihanuuksien arvontaan. Mulle tuli vahingossa maailmalta sukkavahvuista alpakkasilkkilankaa, joka on ihan taivaallista. Tätä arvon siis eri värisinä joitakin vyyhtejä:

1269262039_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

My blog is celebrateing fifth birthday. That´s why I will have a lottery! Everyone commenting my blog will participate.

In five years this blog has been developing from very shy and confused knitblog for a real blog. And in five years here has been done two beautiful daughters, lots of knits, spinning, dyeing and sewing and almost one degree of doctor of music. That´s all right.

 

EDIT SU 28.3. KLO 13.30

ARVONTAAN EI VOI ENÄÄ OSALLISTUA! VOITTAJA(T) NOSTETAAN PIAN!