Blogilaps lähti isänsä kanssa tänään töihin (suositus!) ja lomalle Kuhmoon - tai Tuhmoon, niinkuin laps sanoo  - ja minulle jäi kokonaista kaksi päivää itsekseen oloon, ennen kuin lähden perästä. Pääasiassa mun on tehtävä töitä, mutta yritän nauttia nyt tästä yllättävästä rauhasta. Myös neulomalla ja kehräämällä.
BlogKid left to Kuhmo with her dad. They will have some holiday and some jobs there. I try to enjoy this exceptional peace until I follow them. I have a plenty of work to do, but I will also knit and spin a little...

Kehrääminen onkin ihanaa, ketrukset lähtevät myös mukaan reissuun! Niistä lisää myöhemmin.
Spinning is lovely! My rehaseals will follow me to Kuhmo! More of them later.

Mutta valmistakin on esiteltävänä. Taannoin itse värjäilemistäni langoista ensin pääsi puikoille suosikkini sini-lime. Sukat ovat Kesävoi-mallia (tosin tämä kesävoi on kyllä päässyt pahasti homeeseen, hih). Sattui aika onnistunut värjäys, silti, vaikka aluksi näytti pahalta. Ei mitään läikittymistä havaittavissa, jos ei juuri raitaakaan. Tässä mallissa tuo kantapää on minusta muten erityisen kiva!
But I have some finished too. I dyed some sockyarn while ago and first the blue-lime yarn wanted to get on needles. These are SummerButter -socks and I think dyeing is quite good, I think. In this sockmodel of mine I think the heel is supernice!

694862.jpg

694863.jpg