Tämä on päivän virallinen blogikirjoitus. Edellinen oli vain ilmoitusluontoista.

Rouva Ristihämähäkki oli aamulla ihan pulassa, se killui puolen metrin epämääräistä heiluriliikettä verkkonsa kanssa, kun tuulee niin kovasti. Nyt se on taas pakannut verkkonsa ja mennyt. Yksinäisyys.

Kaipasin tulevaan pitkään ja pimeään syksyyn jotain hauskaa odotettavaa ja lisää jännitettävää. Liityin HatAttackiin (Hattuhyökkäykseen, suom. huom.) En tajua siitä yhtään mitään, mutta vaikuttaa tosi hauskalta. Ravelryssä on jo suomalaisille osallistujille sääntöjenselvittelypalsta, tulkaa sinne.

I needed some fun and adventurous for the long and lonely autumn evenings (nights?) I joined the HatAttack! I have no idea, what´s really going on, but it sounds very fun!

These are the new shades, which I called after an old liquorice ad. Liquorice makes you swing.

Päivän lankoihin ja päivän kuviin: muistatteko vielä näiden innoittajabiisin? Nykyäänhän kaikki tällainen on kiellettyä ja siksi jo humoristista.

Laku-Pekka Laku - saa svengaamaan?

Mä olen svengaillut koko päivän. Ja jep-jep.

1842684.jpg

1842686.jpg

Sitten vielä pari lifestylekuvaa (life-mikä!?). Taiteilijaystäväni Sami suorastaan pakotutti minut ostamaan itseltään työhuoneelleni tuon loistavan metallisen magneettitaulun. Kaikki kuvat ovat vanhoista tietokirjoista ja merenelävämagneetit mikä mistäkin. Siihen nyt vaan sitten muistilappuja magnetoimaan! (Seinät on suorassa, vihreä varsinkin, kuvat on vinossa.)

Minua muuten yhä kiusaa kirjoitusasu sanassa magneetti.

This is magnetic board which my friend Sami almost made me to buy. All pics are from old books and magnets are from everywhere. I really like it. Now I don´t have to glue post-its...

1842687.jpg

1842688.jpg