Jotenkin koko elämääni - erityisesti työelämääni - vaivaa kalvava keskinkertaisuuden uhka. En voi mitään sille, että olen keskinkertainen mutta kaikin keinoin yritän päästä tuosta leimasta eroon. Kukapa ei haluaisi olla huippu? Noh, nyt olen saavuttanut oman mittarini keskinkertaisuuden myös täällä.

(Älkää liikaa välittäkö tuosta purkauksesta, tämä menee ohi. On vain niin keskinkertainen olo tällä haavaa kaikin puolin.)

Tässä nimittäin esittäytyy vuoden rumilus. En todellakaan tiedä, mikä minuun meni: yhdistin nämä värit muka huolellisesti. Mutta aina ei voi voittaa. Myös tämän lätyn malli epäonnistui rajusti: lähinnä tätä voisi käyttää sipulipussina.  Lanka on KnitPicksin Palettea, eikä sen yhteensopivuus ole kanssani yhtä hyvä kuin Pirkan, Kamenan ja Satakielen.

Myös kuvat ovat rumat. Sataa.

Here I show you the Ugly One of this year. I can´t tell you, why I wanted to mix these colors, I might have been insane. Also the shape of this tammy is weird, maybe I coul´t keep onions in it? This yarn is KnitPicks´ Palette, and I dont´t concider it as good as some Finnish ones.
Also photos are ugly. It´s raining.

618857.jpg

618856.jpg

Jonain päivänä sitten taas paremmalla vireellä.
Next time better feelings. And knits.