Minua odotti kiva yllätys, kun palasin Lahdesta. The Book of Yarn, ultimaattinen opas käytöstä, valitsemisesta ja nautinnasta, jonka tilasin Amazoonasilta viikko sitten. Tämä on kaunis ja hyödyllinen opus, pitää vähän vielä tutustua.

* * * * *

 

Ai miksi Lahdesta? Tytärlapsella oli neurologin tarkastus. (Joitakuita kuitenkin kiinnostaa, että tytärlapsen kehitys todettiin edenneen erityisen nopeasti, mikä ei hänen aivonsa kyseessäollen ole mitenkään sanottua.)

Lahdessa meitä kohtasi ihme juttu. Kahvila, jossa käyminen on ollut Lahdenreissuilla juttu, oli lopetettu. Kahviloitsija oli viety linnaan, kun oli myynyt tiskin alta jotain muutakin, kuin donitsitarvikkeita. Jotenkin niin Lahtea!

Tulin hulluksi sitten Lushissa, eettisessä ja luomuhtavassa saippuakaupassa. Ei siinä sitten mitään, mutta katsokaa, mihin he pakkaavat särkyviä tavaroita styroksipipanoiden sijaan! Popcorniin!

 

* * * * *

On mulla käsityöasiaakin, nimittäin lankoja. Päivän väri on Pure Jenkki. Paan puotiin.

 

* * * * *

Jotta tästä tulis oikein pitkä postaus, mulla on vielä kysymys. Onko siellä näytön takana ketään, joka tekisi mulle 5 metriä lautanauhaa? Ilmoittautua saa sähköpostilla.

Nyt lopetan. Stop.