Päivän uudet langat esittelyssä ensin. Sokerit säästetään pohjalle.

1876437.jpg

1876438.jpg

1876424.jpg

1876425.jpg

Ne ovat Cher ja Tumma kuin tropiikin yö. Sinne siis.

I have couple of new shades is shop. I have also been doing the rug, at yesterdays lunchbreak I started to knot the ends. And Elias has got some company. My lover was little surprised of them, in our bedroom. In addition I told him them to be there for three years...

Ryijyllekin kuuluu jotain: kävin eilen safkiksella aloittamassa pohjakankaan päiden huolittelun. Lisäksi Elias on saanut seuraa.

1876446.jpg

1876447.jpg

Kysyin eilen Ladakuskilta, haittaako häntä jos makuuhuoneessamme on tuollainen... hm... sekainen ryijypuuhaamo... Hän kerkisi vastata, että ei haittaa, ennen kuin sain lauseeni loppuun: suunnilleen semmoisen kolme vuotta. Voi sitä silmien pyörittelyä!

* * * * *

Kaikkihan varmaan ovat ymmärtäneet, että meidän perheessä äänitetään ja julkaistaan levyjä? Siis ihan äänilevyjä. Tänään oli tulossa oikea valokuvaaja ikuistamaan yhtä bändiä. Oikea valokuvaaja sitten peruikin ja Ladakuski kysyi, josko minä ottaisin kiireesti kuvia, ehkä jopa levyn kanteen, kun joku yhtyeestä oli lähdössä tyyliin huomenna vuodeksi ulkomaille. Lupasin, että yritän. Otan mielelläni potretteja, mutta ihan harrastusmielessä. Orkesterin luvalla laitan tähän muutaman, muistoksi ja huvitukseksi.

I add here some pics I shooted today. One band recording at our studio had cancellation by their real photographer, I was asked to shoot some pics of musicians. I do like portraits, but just as a hobby. I add here couple, just to remember.

1876444.jpg

1876441.jpg

1876443.jpg

1876440.jpg

Ne on ihan shoppaamattomia. Täysin luomukauneutta.

Haittaako teitä, arvoisat lukijani, että kirjoitukseni ovat nykyään ihan megalomaanisia? Mulla vaan on niin paljon asiaa!

Piste tähän.