Koska neuleet eivät etene ja uudet langatkin ovat vasta kuivumassa ja tämä on kumminkin tämmöinen lifestyleblogi (kuule sarkasmi äänessäni), kutsun teidät kaikki lukijani työpöytäkuvahaasteeseen:
 Ideana on ottaa kuva työpöydästä niin kuin haluaisit ihmisten sen näkevän ja sitten... niin kuin et haluaisi sitä nähtävän tai niinkuin se on. Aiheesta voi myös kertoa jotain, jos siltä tuntuu.

Omat kuvani toimikoon alkeellisena esimerkkinä. Ja vain mielikuvitus ideoinnissa on rajana.

I challenge you all to show your study desk as it is and as you woul´d people like to think it is.
My own pictures will show an example, but use your imagination to show what ever you like.

Mullahan on useampi työpöytä. Yläkerran (keittiön) työpöytä on kuvissa siksi, että oikealla työhuoneellani on muuttoa edeltävä tositosirumaruma kaaos. Kyllä, muutan uuteen työhuoneeseen vapulta ja sepä vasta hyvältä tuntuukin: hyvästi kellarikammioni!

I my pics you can see my maybe loveliest mug, made my father of my friend, professor of ceramic art in university in Belgrad. And also my laptop and catlogues of one lovely british store. In the sevond one you can see something more...

Ensimmäisessä kuvassani on lempimukini, jonka on tehnyt ystävän isä, belgradilainen keramiikkataiteen professori. Taustalla näkyy läppärini ja tänään saapuneet ulkomaisen ihanaisen nettikaupan kuvastot.

1463942.jpg

Toisessa kuvassani, paljastuskuvassa, näkyy vähän muutakin: armoton siivo! Taustalla lojuu ainakin yksi muumipilli, kasa sukanpingottimia, tytärlapsen paikkaansa etsivä vauvalelu ja älyn hyvät Sennheiserin suljetut luurini. Lisäksi näkyvillä on pala keittiövaakaa ja viinipullotelinettä. Ja kuvaa ei todellakaan ole tarvinnut lavastaa. Ja ai niin. Lisäksi kuvassa on nähtävänä hassu yksityiskohta: mitä tapahtuu kun kaksivuotias, MacBook ja kasa kukkatarroja kohtaavat...

1463925.jpg

En mä tiedä onko tämä kenestäkään muusta yhtään hauskaa, mutta minusta oli! Tulkaa mukaan! (Ja kommentoikaa, jos tarraudutte.)

I´m not sure if anyone else enjoys this, but I do! Come along!