Kylläpä taas on ollut pelottavat pari päivää. Blogilapsi se ei lakkaa järjestämästä yllätyksiä (tahtomattaan) äidilleen. Siis vietimme sairaalassa tarkkailtavana reilun vuorokauden, onneksi mitään katastrofaalista ei löytynyt. Nyt kylläkin sydän syrjälläni kuuntelen jokaista lapsukaisen henkäystä ja käännähdystä, josko kaikki ei olisikaan kunnossa.

I have had couple of very scary days. BlogKid has again offered a terrible surprise for mom, and we spent 28 hours in hospital again. Luckily nothing catastrophic found out. But now I listen to every breathtake of hers, is everything ok or not.

Mutta sitten maallista: Kävin lauantaina Lankatalossa Porvoossa. Se oli suuri virhe. Mukaan tarttui taas hieman lankaa. Näistä ihanat suklaanruskeat vedenturkoosti alpakat ovat jo puikoilla. Lisäksi hihaan tarttui turkooseja ja suklaanruskeita Sisuja. Sekä Socks-Socks-Socks -kirja, josta saatan saada taas hieman innoitusta (?). Arvatkaa muuten, mikä on uusi lempivärini? Ja minkä värisiä KoKo-astioita meillä on? Palkintoja ei ole luvassa. (Ehkä.)

But now something else: I visited Lankatalo (Yarn House) in Porvoo. It was a huge mistake. I shopped a little yarn again. Lovely chockolate brown and turquioise alpaca are already on mu needles. I also got some turquoise and brown Sisu. And Socks-Socks-Socks -book. By the way, quess which is my new favorite colour? And quess which colours of KoKo´s we have? No prizes will be awarded. (I think.)

190721.jpg