No nyt neuleitakin!

Mulla on aina vähintääkin neljä neuletta tekeillä: yksi työhuoneella, yksi seminaarisalkussa (sitä neulotaan aina vain seminaareissa), yksi makuuhuoneessa ja yksi olkkarissa. Se, mikä on makuuhuoneessa, etenee yleensä kiivaimmin ja siellä pidän sellaista neuletta, jonka valmistumisella on jotain väliä. Seminaarisalkussa on joku vähän monimutkaisempi, mutta ilman mallikaaviota syntyvä. Työhuoneella on joku aivoton, jota voin tehdä aina silloin tällöin. Olkkarissa on joku, jonka olen suunnilleen jo unohtanut.

I have always at least 4 knits to do. One in study, one in semminaire-case, one in bedroom and one in living room. The one I want to get ready I have in bedroom. In study I have something I don´t need to think about, something more challenging in seminnaire-case and something I have almost forgotten in livingroom.

Nämä Undulaattisukat ovat työhuoneelta. Aivottomat ja todella pitkään valmisteilla olleet.
Undulaattisukat-nimi siksi, että ne ovat Undulating Socks -mallineuleella (Favorite Socks -kirjasta) omasta päästä neulotut. Väri ei ole ihan oma suosikkini, mutta tavallaan ihan kiva. Kuvassa sukkaan on tarttunut joku hassu vaalea karva, katsokaa nyt kaikki sitä karvaa vaan.

These Undulate socks are from my study. Brainless and really long time ago started. I named them after Undulating Socks (from Favorite Socks), because I used the pattern, but I have knitted these by heart. Shade is not my favorite, but is kind of nice...


1275752.jpg

1275750.jpg


P.S. Laitoin kauppaan yhdet monen himoitsemat naisten Kirkkovenepingottimet. Ne ovat valitettavasti II-laatua, mutta hyvinkin hauskat ja käyttökelpoiset.
P.S. Pair ow "rowing-boat-sock-blockers" are in my shop.